11. Utrka Grada Čakovca

Nakon uspješno organiziranog 1. Čakovečkog polumaratona Zrinskih, Atletski klub Međimurje će u četvrtak 25. svibnja s početkom u 18,30 sati organizirati i tradicionalnu Utrku Grada Čakovca. Utrka će biti drugačije koncipirana u odnosu na protekle godine a imat će za cilj sudjelovanje što većeg broja djece i građana bez obzira na spol i dob .Stazom u duljini od 2,5 km koja će se kretati ulicom Kralja Tomislava od Franjevačkog Trga prema Trgu Republike te stazama čakovečkog parka, moći će se trčati ili hodati. Za razliku od prethodnih ovogodIšnja Utrka neće biti natjecateljskog karaktera več je cilj da stazom kojom su 10 godina trčali najbolji trkači Hrvatske i susjednih zemalja, sada bez bilo kakve pripreme prođu baš svi koji se žele osjećati kao natjecatelji, i to hodajući ili trčeći.

STARTNI BROJ 10 ILI 20 KN

Da bi sudjelovalo u ovoj utrci potrebno je imati startni broj a startnina koja će se uplatiti u humanitarne svrhe iznosi 20 kn za odrasle te 10 kn za mlade do 18 godina starosti.

PRIJAVE

Prijave i podizanje startnih brojeva bit će moguće na recepciji Gradskih bazena Čakovec od ponedjeljka do srijede tijekom radnog vremena bazena, te u uredu Atletskog kluba Međimurje na stadionu SRC Mladost od ponedjeljka do srijede u vremenu od 17-19 sati. U četvrtak 25. svibnja na dan utrke, prijave su moguće još samo na štandu Atletskog kluba Međimurje u vrijeme održavanja Sajma sportova, na Trgu Republike sve do 18 sati, a nakon toga na Franjevačkom Trgu sve do početka utrke.

Pozivamo da se građani odazovu u što većem broju i tako nastave pozitivan trend stalnog povećanja broja trkača i hodača na ovim prostorima.

TRASA UTRKE

[gview file=”http://akm.hr/upload/1/430/Trasa%20utrke.pdf” height=”500px” width=”700px” save=”1″]