POZIV OBJEKTIMA U CENTRU GRADA

Turistička zajednica grada Čakovca već 54. godinu organizira manifestaciju “Međimurski fašnik”, turističku manifestaciju koja na osnovama tradicijskih običaja okuplja veliki broj sudionika i gostiju, a koja uključuje povorku dječjih i tradicijskih maski.

Voljeli bismo i ove godine dati novi zamah fašničkim događanjima u gradu. Obzirom da i vizualni dojam uređenja grada doprinosi ukupnoj atmosferi i uspješnosti manifestacije, pozivamo Vas da se i Vi uključite te tematski uredite izloge, prostorije trgovina i ugostiteljske objekte te nosite odjeću ili samo prigodno osmišljene detalje, kako bi unijeli “duh fašnika” u Vaš objekat i pridonijeli fašničkom ozračju cijelog grada.

Fašnička će komisija obići i izabrati najljepši i najoriginalniji fašnički izlog te ga nagraditi prigodnom nagradom. Ocjenjivati će se maštovitost, odabir tema i uložen trud.

Želja nam je da “Međimurski fašnik” i sam grad Čakovec bude topao domaćin svakom čovjeku dobre volje, koji bijeg od ubrzanog i stresnog života, traži u igri, smijehu i zabavi.