GLOBETKA 2019., 2. KOLO

UTORAK 5.3.2019. – 17.00 SATI


Drugo kolo Kros lige “Globetka” za 2019. godinu održat će se u utorak 5. ožujka s početkom u 17.00 sati. U prvom kolu okupio se rekordan broj od 209 sudionika, a trkačima su se po prvi puta pridružili i hodači.

AKM poziva građane da se odazovu u što većem broju i u drugom kolu i na taj način daju doprinos svom zdravlju ali i budu primjer i poticaj svima onima koji još uvijek nisu odlučili aktivnije kretati se prirodom. 

Pozivnicu za nastup u drugom kolu potpisuju tvrtke Ambijenti i Cvjećarnica Iris koji će sudionike nježnijeg spola nagraditi prigodnim poklonima povodom Dana žena, Franjo Dujić pripremit će povodom Fašnika krafne za sve sudionike, dok će se za okrjepu pobrinuti Carlsberg s PAN pivom. Osim ovog organizator će nagraditi ulaznicom za kupanje na gradskim bazenima Čakovec 10 trkač(ic)a s najljepšim maskama po izboru komisije koja će raditi u sastavu Lidija Levačić, Suzana Mustak, Damir Šimunić. 

Velik je broj razloga da se na fašničko popodne pojavite na startu još jedne Globetke, uživate u trčanju ali i  druženju.

Raspis sa terminima te pravilima lige, kao i trasa iscrtana na karti, nalaze se na sljedećem linku: http://akm.hr/kros-liga-%22globetka-2019%22/cms/s35