DOGAĐANJA U STAROM HRASTU

Pub Quiz Čakovec Sezona 12

Četvrtak, 21. ožujka 2019. od 20.00 do 22:30 

Kažu da treba opis. Pub Quiz u Starom Hrastu najdugovječniji je “kavanski” kviz u Čakovcu, a vjerovatno i u na sjeveru. Preko 130 odrađenih kvizova u tri godine, na preko stotinu različitih ekipa i nekoliko stotina igrača željnih dobre zabave pokazuju zašto je četvrtak najbolji dan za znanje!

Pub Quiz Čakovec odigrava se sezonski, s 10 kvizova po pojedinoj sezoni. Za pobjedu u sezoni bodujemo 7 od 10 najboljih rezultata, dok se tri najslabija miču.

Samo sudjelovanje u sezoni je dodatak i nije obaveza ni jedne ekipe, kvizovi se i dalje igraju na tjednoj bazi, a liga je samo dodatak.

Pub Quiz Čakovec – pravila
2-5 Članova – može i solo ako baš želiš
30kn kotizacija po ekipi
Rezervacije stolova i mjesta – redoviti timovi imaju prednost.

Zbog velikog interesa molim za razumijevanje prilikom rezervacija, jer iako je moguće unaprijed, prednost ipak imaju redovni kvizaši i ekipe.

Beerfest Sjever

31. svibnja od 18.00 do 2. lipnja

Beerfest Sjever je ko Superbowl, vrhunac ljeta u Čakovcu. Ovog puta ljeto počinje s nama, pa se vidimo… gdje, tko zna!

Zvuk krigli, lupanje čaša, otvaranje boca, nadrukan CO2 i svježi hmelja, sunce i StariHrast znači samo jedno – vrijeme je za Beerfest Sjever!

Lepi Dečki Brewery, Stari Hrast i Beerfest Sjever domaćin su IX. čakovečkog Beerfesta. Po deveti puta najveći sjevernohrvatski festival pive održat će se na prostorima Starog Hrasta, industrijskog pogona prenamijenjenog u moderni društveno, industrijsko – kulturni centar i dušu Čakovca.

Desetak pivovara, nekoliko OPG-ova, nekoliko pjevača, nekoliko bendova, nešto performansa i nešto Bricija i vrijeme je za Beerfest Sjever