SRETNA VAM NOVA 2020. GODINA!!!

Dragi građani Čakovca i žitelji Međimurja,

SRETNA VAM NOVA 2020. GODINA!!!

Ovo je prilika da zahvalimo svima vama koji ste nas tijekom prethodne godine podržavali prateći naš rad, naše projekte i sve ostalo što je 2019. godinu definiralo kao uspješnom.

Neizmjerno smo sretni zbog toga, jer sve što radimo radimo punim srcem i dušom, zbog Vas – naših građana, kako bismo, kroz razne sadržaje zajedno mogli uživati u našem prelijepom Čakovcu.

Vaša podrška našem radu svakodnevna nam je i dodatna motivacija da budemo još bolji te da koračamo naprijed prema sve boljim rezultatima.

Sretni smo što smo najsvečaniji dio godine, predbožićno i božićno doba slavili zajedno kroz sadržaje “Adventa u gradu Zrinskih”, te na taj način simbolično obilježili završetak jedne lijepe godine, a također zahvaljujemo na Vašoj podršci koja nas je uvijek i neminovno pratila tijekom čitave 2019. godine kroz sve naše manifestacije.

Godinu smo priveli kraju sretni, zadovoljni i ispunjeni, ponosni što svi zajedno dišemo za naš Čakovec, te u Novu 2020. ulazimo s novim, još većim ciljevima, te nadom i čvrstom vjerom da ćemo ih i ostvariti.

Svako dobro u 2020. godini od srca vam žele djelatnici Turističke zajednice grada Čakovca!