UPOZNAJ DOMAĆE PROIZVOĐAČE – OPG SARAČ

OPG Sarač iz Čakovca

Slijedeći trend zdrave prehrane, obitelj Sarač iz Čakovca odlučila se na uzgoj i preradu bobičastog voća, izuzetno ljekovitih i funkcionalnih biljaka. Od samih početaka pa sve do danas, glavna osoba u cijelom tom procesu je gospođa Spomenka koja je jedna od najprepoznatljivijih osoba na svakome sajmu.

Gospođa Spomenka i njezina obitelj međimurcima su poznati po raznim pekmezima i sokovima koji se rade vlastoručno, isključivo na njihovom gospodarstvu od isključivo njihovih voćaka.
U ponudi imaju „Vitaminsku bombu“ koja je za sada jedina na području Međimurja i okolice, a u sebi sadrži 6 vrsta voća (aroniju, jostu, borovnicu, sibirsku borovnicu, crni i crveni ribizl), također nude i matični sok od aronije, pekmeze (josta, borovnica, aronija, crni i crveni ribizl, aronija+crveni ribiz te aroniju sa stevijom), razne sirupe te svježe voćne plodove i lješnjake.

Sav taj asortiman proizvoda dolazi od samo 3 hektara poljoprivrednih površina, ali potrebno je napomenuti kako se uzgoj voća na njihovom imanju odvija u čistom okruženju prirode, udaljeno od prometnica, tradicionalnim načinom obrade tla bez uporabe bilo kakvih kemijskih preparata.

OPG SARAČ
Slavka Kolara 43, Čakovec

091/912 0385
opg.sarac@gmail.com

www.opgsarac.hr