UPOZNAJ DOMAĆE PROIZVOĐAČE – DOMAĆA RADINOST DININ KUTAK IZ MALE SUBOTICE

Dinin kutak je domaća radinost koja se bavi ručnom izradom prirodnih sapuna, mirisnih soli, mirisnih šumećih bombi za kupanje te pralina za kupanje.

Želja im je kupcima ponuditi prirodni proizvod u koji je utkano puno ljubavi i pažnje prilikom izrade. Njihovi proizvodi se pojedinačno izrađuju, mogu se koristi za osobnu njegu tijela, ali mogu biti i suvenir ili  poklon. Ako tražite nešto novo, unikatno, posebno onda ste na pravom ste mjestu

Svaki sapun se pojedinačno izrađuje od gotovih glicerinskih baza koje su proizvedene iz biljnih ulja i ne sadrže sastojke životinjskog porijekla. U njih su dodana visokokvalitetna eterična i mirisna ulja i kozmetičke boje. Pogodni su za svakodnevnu njegu kože, dobro se pjene i vlaže kožu te zbog velike količine glicerina ostavljaju dobar osjećaj na koži nakon uporabe. Mogu biti idealan poklon nekom bliskom, znak zahvale mladenaca svatovima, uspomena na rođendan ili neki drugi važan događaj.

Mirisne soli za kupanje su izrađene od Himalajske soli ili soli Mrtvog mora. U sol je dodano eterično ili mirisno ulje i mineralni pigment u boji. Topla kupka sa morskom soli relaksira, opušta, potiče metabolizam i izlučivanje štetnih tvari, poboljšava cirkulaciju i prokrvljenost kože.

Šumeće mirisne bombe kupanje u kadi čine zanimljivim i posebnim. Osim što će kupka blagotvorno djelovati na vašu kožu, nahranit će je i opustiti.

Praline za kupanje mogu biti kaolin i krem. Isto kao i šumeće bombe, praline će vašu kupku učiniti pjenušavom i mirisnom te pogodno djelovati na organizam.

Više informacija možete naći na web adresi www.dininkutak.wordpress.com
Kontakt: +385 91 735 2889
E-mail: dininkutak@gmail.com

Foto: mnovine.hr