MEĐIMURJE JE MALO ALI UVIJEK DAJE VIŠE!

Turistička zajednica Međimurske županije u suradnji s LifeClass Termama Sveti Martin i još 50-ak turističkih partnera iz komercijalnog i javnog sektora Međimurja danas je lansirala promotivnu kampanju pod sloganom “Međimurje daje više”. 

Glavni cilj kampanje je hrvatskom i slovenskom tržištu prenijeti poruku da je Međimurje sigurna, kvalitetna, zanimljiva i sadržajna destinacija koja svojim gostima daje vrijednost više.

Svi gosti koji u Međimurju ostvare jednokratnu potrošnju veću od 250,00 kuna kod ponuditelja turističkih usluga koji su partneri kampanje dobivaju kupon koji mogu iskoristiti za preko 100 različitih besplatnih doživljaja. Prema svom izboru gosti u razdoblju od 15.6. do 15.9.2020. mogu kupone koristiti za besplatno: korištenje različitih sportskih i adrenalinskih sadržaja, kupanje na bazenima, degustacije hrane i vina, vođene izletničke ture, ulaznice za muzeje, zbirke i druge kulturne institucije te ulaznice za ljetne evente. Svi korisnici kupona automatski učestvuju u vrijednoj nagradnoj igri kroz koju će nagraditi najsretnije goste.


Sve detaljne informacije o kampanji su na www.visitmedimurje.com .