Poziv za izlagače – “Porcijunkulovo 2020.”

Turistička zajednica grada Čakovca započinje s prijavama za ovogodišnje “Porcijunkulovo” koje će se održati u vremenu od 31. srpnja do 4. kolovoza 2020. godine.

“Porcijunkulovo” je tradicionalna kulturno – turistička manifestacija, jedno od TOP DOGAĐANJA u Hrvatskoj proglašeno Odlukom Hrvatske turističke zajednice, koje će ove godine obilježiti 56. godinu održavanja.

Manifestacija se svake godine tematski i obujmom širila, da bi danas stekla status najveće turističke manifestacije u županiji, koja privlači velik broj posjetitelja u Čakovec. U 5 dana održavanja, manifestacija objedinjuje najbolje od svega što Međimurje nudi.



Broj izlagačko – prodajnih prostora na manifestaciji je ograničen, a TZ grada Čakovca kao glavni organizator zadržava pravo odabira ponuda kao i određivanja mikrolokacije izlagačko – prodajnog mjesta. Organizator ima pravo ocijeniti da li ponuda odgovara svrsi manifestacije.

Stoga Vas pozivamo, ukoliko želite sudjelovati na manifestaciji, da ispunjenu prijavnicu, ovjerene Uvjete za izlagače kao i Zamolbu za javnu površinu uz biljege od 70,00 kuna pošaljete poštom na adresu:

Turistička zajednica grada Čakovca
Kralja Tomislava 1
40 000 Čakovec

ili je osobno donesete u Turistički ured svakim radnim danom od 7.00 do 15.00 sati najkasnije do 19. srpnja 2020. godine.

Također Vas lijepo molimo da detaljno proučite Uvjete za izlagače i pridržavate se navedenih.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju na broj telefona 040/313-319.

Veselimo se ponovnom susretu i zajedničkom druženju u odličnoj atmosferi koju nam donosi Porcijunkulovo!