PORCIJUNKULOVO SE OTKAZUJE!

Poštovani građani Čakovca, žitelji Međimurja, posjetitelji manifestacije „Porcijunkulovo”…

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije s koronavirusom u Hrvatskoj, a prema službenoj Preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite Međimurske županije za odgodu manifestacija, ovogodišnje 56. izdanje “Porcijunkulovog” u Čakovcu se OTKAZUJE.

Realizaciju manifestacije nemoguće je provesti prema mjerama koje su propisale nadležne institucije, a u skladu s važećim zdravstvenim i sigurnosnim preporukama i odlukama.

Turistička zajednica grada Čakovca, kao glavni organizator manifestacije “Porcijunkulovo” priključuje se općoj društvenoj odgovornosti u svrhu sprečavanja širenja zaraze virusom COVID-19. Ova odluka nije donijeta lako i do zadnjeg smo trenutka vjerovali da ćemo uspjeti održati manifestaciju kao što smo i planirali, jer za nama su mjeseci priprema i organizacije, ali kao i uvijek, sigurnost naših posjetitelja i sudionika na prvom je mjestu. “Porcijunkulovo” privlači velik broj posjetitelja i kao organizatori ne možemo zadovoljiti uvjete o ograničavanju broja sudionika.

Zahvaljujemo svima koji su ove godine željeli biti dijelom “Porcijunkulova”. Vjerujemo da je ispred nas svjetlija budućnost i da ćemo se uskoro vidjeti na nekoj od naših slijedećih manifestacija, a o kojima ćemo Vas na vrijeme informirati.

OSTANIMO ODGOVORNI!