SAJAM JESEN I KESTENI – POZIV ZA IZLAGAČE

Turistička zajednica grada Čakovca započinje s prijavama za ovogodišnji sajam “Jesen i kesteni”, koje će se održati u vremenu od 16. do 18. listopada 2020. godine.

Na sajmu će OPG-ovi i domaće radinosti, na jednom mjestu, prezentirati domaće tradicionalne proizvode, a sajam ćemo obogatiti mirisom pečenih kestena. Ako ste u mogućnosti, nadopunite ponudu proizvodima od kestena.

Jesen i kesteni” provodit će se uz pridržavanje svih propisanih mjera sprečavanja širenja COVID-19 virusa, kao i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Najam javne površine za tematske izlagače je besplatan (ne treba biljeg), a štand Turističke zajednice 200,00 kuna.

Broj izlagačko – prodajnih prostora na sajmu je ograničen, a TZ grada Čakovca kao glavni organizator zadržava pravo odabira ponuda kao i određivanja mikrolokacije izlagačko – prodajnog mjesta.

Popunjenu prijavnicu dostaviti do 14. listopada 2020. u Turistički ured Turističke zajednice grada Čakovca osobno, putem faxa ili e-maila na mail adresu izlagaci@cakovec.hr.

Molimo Vas da se obavezno pridržavate svih uputa i preporuka HZJZ vezano uz zaštitu od koronavirusa.

To podrazumijeva korištenje maski u bliskom kontaktu s kupcima i sredstava za dezinfekciju te održavanje razmaka od 2 metra, na što Vas posebno molimo da upozoravate kupce. 

Pokažimo da smo odgovorni i da ćemo i ubuduće moći organizirati programe i manifestacije u našem lijepom gradu.

U slučaju da se promjeni epidemiološka situacija i dođe do uvođenja strožih mjera vezanih uz javna okupljanja, javit ćemo sve potrebne informacije.

Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju.