Započinju prijave za ovogodišnje “Porcijunkulovo”

Turistička zajednica grada Čakovca započinje s prijavama za ovogodišnje “Porcijunkulovo” koje će se održati od 28. srpnja do 2. kolovoza 2022. godine.

“Porcijunkulovo” je tradicionalna kulturno – turistička manifestacija, jedno od TOP DOGAĐANJA u Hrvatskoj, koje će ove godine obilježiti 58. godinu održavanja.

Manifestacija se svake godine tematski i obujmom širila, da bi danas stekla status najveće turističke manifestacije u županiji, koja privlači velik broj posjetitelja u Čakovec i objedinjuje najbolje od svega što Međimurje nudi.

Broj izlagačko – prodajnih prostora na manifestaciji je ograničen, a TZ grada Čakovca kao glavni organizator zadržava pravo odabira ponuda kao i određivanja mikrolokacije izlagačko – prodajnog mjesta.
Organizator ima pravo ocijeniti da li ponuda odgovara svrsi manifestacije.

Stoga Vas pozivamo, ukoliko želite sudjelovati na manifestaciji, da ispunjenu Prijavnicu, ovjerene Uvjete za izlagače (uz Rješenje i slike izlagačkog prostora), kao i Zahtjev za javnu površinu, uz biljege od 70,00 kuna,
pošaljete poštom na adresu: Turistička zajednica grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, 40 000 Čakovec, ili je osobno donesete u Turistički ured svakim radnim danom od 7.00 do 15.00 sati najkasnije do 17. srpnja 2022. godine.

Molimo Vas da na Zahtjev za korištenje javne površine upišete samo podatke o obrtu, opg-u, firmi i slično te ovjerite potpisom i pečatom. Ostale podatke ćemo ispuniti u TZ.

Također Vas lijepo molimo da detaljno proučite Uvjete za izlagače i pridržavate se navedenih.

Molimo Vas i da se obavezno pridržavate svih uputa i preporuka HZJZ vezano uz zaštitu od koronavirusa.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju na broj telefona 040/313-319.
Veselimo se ponovnom susretu i zajedničkom druženju u odličnoj atmosferi koju nam donosi Porcijunkulovo!