Kros liga “Globetka 2017” – 4. kolo

Atletski klub Međimurje podsjeća trkačice i trkače da će se u utorak, 9.5.2017. s početkom u 19.00 sati održati 4. kolo Kros lige Globetka za 2017. godinu.

Kros liga Globetka u 2017. godini održava se šestu godinu zaredom. U odnosu na prethodne sezone nije došlo do izmjena osim što će startnina za svih 8 kola iznositi 100 kn uz jednokratnu uplatu, a novitet je da će se startnina moći plaćati i za svako kolo zasebno, pa će u tom slučaju ona iznositi 20 kn po pojedinom kolu.

Trčanje na stazi koja opisuje čakovečku šumu “Globetka” održavat će se i dalje na dvije duljine, onoj na 3,6 km te duljoj na 7,8 km, sa startom i ciljem na biciklističkoj stazi uz pješački prijelaz preko puta stadiona Mladost Čakovec. Prilikom uključivanja djece u ligu potrebno je voditi računa računa o ograničenjima, jer u ovoj sezoni na 7,8 km ne mogu nastupati rođeni 2004. i mlađi dok na 3,6 km ne mogu nastupati rođeni 2007. i mlađi.

Natjecatelji koji su do sada već imali nastup u Globetki i dalje nastupaju sa istim startnim brojevima, a podsjećamo sve one koji su zagubili svoj startni broj (na žutom platnu) da postoji mogućnost izrade novog broja po cijeni od 20 kuna, pa molimo da se putem e-mail adrese akm@ck.t-com.hr jave i naruče svoj novi broj.

Organizator lige Atletski klub Međimurje u suradnji s pokroviteljima Gradom Čakovcem i Međimurskom županijom, poziva sve zainteresirane građane, sportaše i rekreativce da se uključe u ligu koja će im omogućiti kontinuirano trčanje u prirodi, na izmjerenoj i obilježenoj stazi, s preciznim mjerenjem vremena i vođenjem poretka za svako kolo.

AK Međimurje stoji na raspolaganju svima koji se dodatno žele informirati o samoj stazi, a oni koji se za ligu žele pripremati kontinuirano prema posebnom trkačkom programu, mogu se javiti na službenu e-mail adresu kluba akm@ck.t-com.hr ili br. mobitela 098/921-1479.

Propozicije, trasu te dosadašnje rezultate možete vidjeti na www.akm.hr.