Počinje Ljeto u gradu Zrinskih 2017.

Od petka, 23. lipnja pa do nedjelje 9. srpnja u Čakovcu se održava manifestacija „Ljeto u gradu Zrinskih“. Već više od deset godina krajem lipnja i početkom srpnja čakovečka publike ima prilike uživati u koncertima i kazališnim predstavama. Tako će biti i ove godine.

Grad Čakovec ovu manifestaciju financira putem Javnog poziva,  a i ove godine organizatori su tvrtka „Dvije lije“ d.o.o. i udruga „Pokret plus“ iz Čakovca. U srijedu je u čakovečkog Gradskoj vijećnici održana konferencija za novinare na kojoj je predstavljen program.

Robert Lisjak, direktor tvrtke „Dvije lije“, rekao je da program otvara Gradsko kazalište Joza Ivakić“ iz Vinkovaca predstavom „Tri treća tromjesečja“. Čakovečka publika vidjet će i predstave Teatra Gavran „Zaboravi Hollywood“, „Političar“ B Glad produkcije, „Sarmicu“ Kazališne grupe Lectium, te uvijek vrlo dobro prihvaćeni program Kerekeš teatra „Sve u 3…“. Čakovčani će imati prilike slušati i Tomislava Golubana, kantautoricu Luce te Allo allo Quartette, ali i uživati u 24. Internacionalnoj filmskoj radionici.

Glavna atrakcija Ljeta su koncerti koji se održavaju u jezeru podno Starog grada. Kako je najavio predsjednik udruge „Pokret plus“ Emil Marciuš, u subotu 24. lipnja nastupaju popularni Splićani TBF, dok  će nas tjedan dana kasnije zabavljati Pips, Chips & Videoclips. Ljeto u gradu Zrinskih završava u subotu 8. srpnja nastupom Urbana&4.

Svi programi u sklopu ljeta su besplatni. U slučaju lošeg vremena, koncerti u jezeru Starog grada sele se u Metalac Industrial Bar, a predstave u Centar za kulturu.

[pdf-embedder url=”https://www.visitcakovec.com/dokumenti/ljeto2017/ljeto_u_gradu_zrinskih_2017_program.pdf” width=”500″ title=”Program”]

[pdf-embedder url=”https://www.visitcakovec.com/dokumenti/ljeto2017/ljeto_u_gradu_zrinskih_2017_knjizica.pdf” width=”500″ title=”Knjižica”]