Jesen u gradu Zrinskih – poziv izlagačima

Međimurje tradiciju nudi na svakom koraku, no uvijek ima mjesta za nove i zanimljive manifestacije. Turistička zajednica grada Čakovca prepoznala je važnost okupljanja i prezentacije svega što Čakovec i Međimurje nude na jednom mjestu. Zato će se ove godine po treći put održati “Jesen u gradu Zrinskih”.

Radi se o manifestaciji kojom se na simboličan način pozdravljamo od ljeta i pripremamo za jesen. Izlagači iz Hrvatske te Slovenije i Mađarske predstavit će razne proizvode, a mirisi jesenskih delicija preplavit će grad. Nakon što je Porcijunkulovo ovog ljeta opet srušilo sve dosadašnje rekorde, Čakovec neumorno nastavlja s promocijom.

Svoje će mjesto na izložbenom prostoru tako naći eko proizvodi, voće i povrće, rakije raznih okusa, med i proizvodi od meda, vino i drugo piće i delikatese. Sajam možete posjetiti 6., 7. i 8. listopada (petak – subota – nedjelja).

Starinski jesenski sajam bit će smješten u centru Čakovca. On će posjetitelje prezentacijom starih običaja s jesenskom tematikom podsjetiti kako su “živeli naši stari”. Ukoliko želite doživjeti jesen u pravom svjetlu, probajte nešto od enogastronomske ponude izlagača. Budite dio jesenskog sajma i na taj način ispratimo ljeto zajedno!

Javni poziv:

Otvoren je poziv za zakup izlagačko-prodajnih prostora čiji je broj na manifestaciji ograničen. TZ grada Čakovca zadržava pravo odabira ponuda kao i određivanja mikrolokacije izlagačko – prodajnog mjesta. Organizator ima pravo ocijeniti odgovara li ponuda svrsi manifestacije.

Stoga se pozivaju svi zainteresirani da pošalju svoje prijave što prije kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto na Jeseni u gradu Zrinskih.

 

PRIJAVNICA I NATJEČAJNA DOKUMENTACIJA

[gview file=”https://www.visitcakovec.com/dokumenti/PRIJAVNICA_JESEN_U_GRADU_ZRINSKIH.pdf” height=”800px” width=”700px” save=”1″]