DJELATNICI GODINE – Vozač Dino Mađarić i spasioc Nino Škrobar su najbolji

Tradicionalni godišnji skup turističkih djelatnika Dani hrvatskog turizma (DHT), kojim se obilježava završetak jedne i početak sljedeće turističke sezone, trenutačno se održava na Malom Lošinju.

Hrvatska turistička zajednica je, kao i dugi niz godina do sada, dodijelila nagrade Čovjek ključ uspjeha u turizmu, čime je potvrdila važnost i doprinos pojedinaca u stvaranju slike o Hrvatskoj kao kvalitetnoj turističkoj destinaciji i koji svojim predanim radom daju doprinos uspješnosti ukupnog hrvatskog turizma.

U akciji Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma Republike Hrvatske, a na inicijativu Turističke zajednice grada Čakovca, s područja Međimurske županije djelatnicima godine proglašeni su Dino Mađarić u potkategoriji VOZAČ, zaposlen u poduzeću Rudi express d.o.o. iz Mihovljana te Nino Škrobar u potkategoriji SPASILAC NA PLAŽAMA I BAZENIMA iz poduzeća GP EKOM d.o.o. iz Čakovca.

– Sam cilj ovih nagrada je razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa prema turistima te podizanje kvalitete usluge što bi direktno utjecalo na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju, povrat gostiju i promidžbu usmenom predajom te širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma.

Čovjek je ključ uspjeha u svemu, ali se angažman pojedinca ustvari najbolje očituje u turizmu. Lijepa riječ, ljubaznost, uslužnost i kvaliteta sigurno su presudni da bi se gosti vraćali.

Potrebno je isticati i uspjehe naših pojedinaca i tvrtki, jer su upravo oni ti koji pokreću nove trendove i koji svojim doprinosom utječu na povećanje cjelokupne turističke ponude – rekao nam je nakon dodjele nagrada Stjepan Kovač, gradonačelnik Čakovca.

Uz gradonačelnika, čakovečku ekipu u Malom Lošinju predvodi i Boška Ban Vlahek, voditeljica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Čakovca. Kovač je ponovno pohvalio predan i kvalitetan rad Turističke zajednice što je vidljivo na svakom koraku, a u konačnici to mnogi prepoznaju pa ne izostaju nagrade.

Sutra na HRT 1 s početkom u 20:05 sati možete pogledati direktan prijenos svečane dodjele godišnjih turističkih nagrada i biti ponosni na uspjeh naših nagrađenih. Čakovec je još jednom dokazao da je grad vrijednih ljudi za koje se nadaleko čuje!