PROLJETNI KROS MEĐIMURJA

SUBOTA, 14. 4. 2018. U 11.00 SATI

PRIJAVITE SE ZA PROLJETNI KROS MEĐIMURJA!

Atletski klub Međimurje poziva Vas da se prijavite na tradicionalni Proljetni kros koji se svake godine održava u „jezeru“ uz Stari grad u Čakovcu. Natjecanje će se održati u subotu 14. travnja s početkom u 11.00 sati u prelijepom ambijentu Perivoja Zrinski, a na njemu mogu sudjelovati učenice i učenici osnovnih i srednjih škola Međimurja te polaznici vrtića.

Učenici osnovnih škola trčati će od 1. – 8. razreda svaki razred zasebno, posebno u ženskoj i posebno u muškoj konkurenciji; srednje škole imaju jednu kategoriju 1. – 4. razred posebno učenice i posebno učenici, a polaznici vrtića također trče posebno u muškoj i posebno u ženskoj konkurenciji i to u dvije kategorije, predškolci u jednoj te mlađi u drugoj.

Natjecanje počinje u 11 sati utrkama polaznika vrtića. Svi natjecatelji moraju imati prijavne listiće koji se mogu dobiti u školama a oni koji se žele prijaviti na sam dan natjecanja neka to učine pola sata prije početka utrke. Najuspješnijim pojedincima i najboljoj osnovnoj školi osigurane su i nagrade: medalje za prva tri mjesta u svakoj utrci te pehar za najuspješniju osnovnu školu po broju osvojenih prvih mjesta. Zahvaljujući glavnom sponzoru krosa, poduzeću Ambijenti d.o.o., prvih šestero u svim utrkama dobit će na poklon i majicu.

Sve o dosadašnjih 26 kroseva, koliko ih je održano u Čakovečkom parku u proteklih 14 godina, može se vidjeti na internet stranici AK Međimurje: www.akm.hr

Info: 098/921-1479, www.akm.hr