POZIV ZA PREDLAGANJE PROGRAMA U SKLOPU MANIFESTACIJE “ADVENT U GRADU ZRINSKIH 2018.”

Adventsko doba idealno je za malo sanjarenja, odmak od svakodnevice te uživanje s obitelji i prijateljima. Vrijeme došašća koje nas tijekom 4 tjedna vodi do Božića najsvečanije je doba godine, doba kad zaboravljamo nesuglasice, brige, sve ono negativno i ružno što život neminovno donosi sa sobom i kad nam život barem nakratko obasjava samo svjetlost, radost i mir. Doba kad vlada ljubav, kad se radujemo životu i slavimo ga, vrijeme iskrenih zagrljaja, toplog prijateljskog stiska ruke i svega onog zbog čega se čovjek naziva čovjekom i ove ćemo godine u našem gradu proslaviti zajedno uz još jedan “Advent u gradu Zrinskih”.

Pozivamo vas da se pridružite ovogodišnjoj blagdanskoj čaroliji te svojim idejama i prigodnim programima doprinesete stvaranju toplog Adventskog ugođaja u našem gradu.

Programi i događanja koji se predlažu mogu biti sljedećeg sadržaja:

  • glazbeno – scenskog
  • sportsko – rekreacijskog
  • kulturno – umjetničkog
  • turističko – ugostiteljskog
  • multimedijskog
  • edukacijsko – informativnog

Mjesto održavanja programa je centar grada, točnije Franjevački trg, ulica Kralja Tomislava i Trg Republike.

Prijave se primaju zaključno do 11. studenog 2018. godine na mail: ksenija.zrna@cakovec.hr

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju na broju telefona: 040/313-319 ili osobno u uredovno vrijeme Turističkog ureda na adresi Kralja Tomislava 1, Čakovec.

Otvorimo srca za neponovljivo iskustvo zajedništva, koje će nam zasigurno, i ove godine pružiti “Advent u gradu Zrinskih”!