Advent u gradu Zrinskih 2018. – poziv za izlagače

Poštovani izlagači ovogodišnjeg Adventa u gradu Zrinskih koji će se održati u razdoblju 1. – 24. prosinca 2018. godine…

Turistička zajednica grada Čakovca polako privodi kraju same pripreme, a onaj zadnji pečat manifestaciji dajete upravo Vi, vrijedni i dragi izlagači.

Advent je doba kad vlada ljubav, kad se radujemo životu i slavimo ga, vrijeme iskrenih zagrljaja, toplog prijateljskog stiska ruke i svega onog zbog čega se čovjek naziva čovjekom. Doba je to kad se sjećamo djetinjstva, mirisa božićnih kolača i obiteljskih okupljanja. Ako tu sreću želite istinski proživjeti, “Advent u gradu Zrinskih” pravo je mjesto za vas.

Ove smo godine priču malo izmijenili. Uvest ćemo Vas u blagdansku bajku u šatoru postavljenom na Trgu Republike. Slike kako će to otprilike izgledati šaljem Vam u prilogu. Vi, naši dragi izlagači, kao i posjetitelji Adventa, uživat ćete u GRIJANOM i atraktivno uređenom šatoru, osvijetljenim posebnim božićnim sjajem, kao što najsvečanije doba godine to i zaslužuje. Uz Vas će u šatoru biti i brojna događanja kulturno-umjetničkog i bogatog glazbenog programa, kojim ćemo obogatiti vrijeme Došašća.

Pošto su mjesta ograničena (samo 50 izlagača možemo primiti zbog ograničenosti prostora) molim Vas da se što prije prijavite za sudjelovanje putem prijavnice, najkasnije do 25. studenog 2018. godine. Prijavnicu nam možete dostaviti putem pošte na adresu: Turistička zajednica grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, 40 000 Čakovec, ili putem elektroničke pošte na ksenija.zrna@cakovec.hr, a možete je i osobno donijeti u Turistički ured grada Čakovca.

NAPOMENA: Cijena izlagačkog mjesta iznosi 500,00 kuna za razdoblje od 1.-24. prosinca, izlaže se samo vikendima (petak-subota-nedjelja), a u slučaju da se izlagači odluče biti i izvan tih vikenda stojimo Vam na raspolaganju za dodatne dogovore.

U cijenu je uključen stol dimenzija 2m, na stolovima će svi izlagači imati unificirane, jednake stolnjake koje osigurava TZ grada Čakovca, te Vam uz izlagačko mjesto pripada i 2 komada stolica.

Svoju opremu ne nosite (dodatni stolovi, stolice, stolnjaci…) kako bi svi imali jednaka izlagačka mjesta vizualno usklađena sa bajkom šatora. Biljezi nisu potrebni! Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju!

 

Adventska bajka može početi!

[pdf-embedder url=”https://www.visitcakovec.com/wp-content/uploads/2018/11/Prijavnica-Advent-u-gradu-Zrinskih-2018.pdf” title=”Prijavnica Advent u gradu Zrinskih 2018″]

 

[gview file=”https://www.visitcakovec.com/wp-content/uploads/2018/11/Suglasnost-Advent.doc”]

 

 

[gview file=”https://www.visitcakovec.com/wp-content/uploads/2018/11/Sporazum-Advent-2.doc”]