Zadnja adventska subota u Čakovcu

Stigla je i zadnja adventska subota u našem gradu Čakovcu. Kroz cijeli dan očekuje vas mnoštvo događanja…
Pozivamo Vas da nam se s početkom u 10.00 sati pridružite na blagdanskom druženju organizatora Adventa u gradu Zrinskih s građanima i posjetiteljima Adventa uz podjelu hot-dogova sponzora Vajda d.d. iz Čakovca i pekare CRO-PEK iz Čakovca.
U centru grada sutra će biti živo. Dolaze nam MOTO MRAZOVI iz Varaždinske i Međimurske županije na inicijativu MK BAROKER iz Varaždina. Njihov dolazak na motorima planiran je oko 10.30 sati kod gradske “vure”, a nakon što se podružimo u samom centru Moto Mrazovi odlaze prema Galeriji Sjever koja je sponzor akcije darivanja.  Tamo će direktorica Galerije Sjever, gđa Maja Đurkin Međimurec uz Moto Mrazove uručiti poklon ravnateljici Centra za odgoj i obrazovanje gđi Dragici Benčik. Ovom akcijom unaprjiedit će se kvaliteta rada Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.
U večernjim satima blagdansku atmosferu obogatiti će božićni koncert IVANE KINDL kod Zgrade Sindikata, s početkom u 20.00 sati. Ulaz je slobodan.
Dođite u srce Međimurja te doživite čaroliju s nama! Prošećite čakovečkim ulicama, i uživajte u živahnosti međimurskog središta koje je možda maleno veličinom, no ogromno duhom!