Noć knjige

Knjižnica Nikola Zrinski Čakovec poziva Vas 23. travnja 2019. u Knjižnicu “Nikola Zrinski” na  manifestaciju Noć knjige.

Program manifestacije Općeg odjela:

18.00 sati otvorenje izložbe “Skrito pod vanjkušom” iz albuma obitelji Merlić
Izložba obuhvaća društveni i obiteljski život obitelji Merlić, omiljenih čakovečkih fotografa, daje prikaz kako se osobne priče isprepliću s duhom gradova i mjesta u kojima su živjeli (1930.- 1975.).
Autor izložbe Borivoj Radojčić voditelj Zavičajne zbirke.

19.00 sati predstavljanje knjiga i predavanje Sanje Toljan, dr. med.
Sanja Toljan dr. med,. specijalistica anesteziologije svoju je medicinsku edukaciju proširila na upotrebu sigurne i djelotvorne hormonske nadomjesne terapije. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje. Česta je gošća na raznim radionicama i predavanjima, u časopisima, televizijskim i radijskim emisijama kojima je cilj zdravstvena edukacija i promoviranje zdravog načina života. Kroz njenu ordinaciju Orlando prošlo je više tisuća pacijenata koji su aktivno krenuli u potragu za zdravljem. Autorica je nekoliko knjiga o hormonskom zdravlju – Čudesna moć hormona, Hormonska ravnoteža za žene, Hormonska ravnoteža za muškarce.

20.30 sati Kviz “Ne znam kak’ se zove knjiga”
Po prvi puta organiziram je kviz za naše odrasle čitače (kategorija 16+), pobjednike očekuju nagrade osmišljene za ljubitelje knjiga.
Broj ekipa koje se mogu prijaviti je ograničen na šest, maksimalan broj članova u ekipi je četiri.
Prijave se primaju na Općem odjelu Knjižnice ili porukom u inbox na Facebooku do 18. travnja 2019. ili do popunjenja. Prilikom prijave obavezno je navesti ime ekipe, broj članova i broj telefona/mail odgovorne osobe.