BRAVO! Restoran Mala hiža iz Mačkovca u probranom društvu Michelinovog vodiča za 2020. godinu!

Restorani Bedem i Mala Hiža dobili su Michelinovu preporuku, a restoran Zlatne Gorice dobio je Michelinovu oznaku Bib Gourmand.

Tri restorana s područja Varaždinske i Međimurske županije zavrijedili su Michelinova priznanja koja im je uručio Denis Jelčić, direktor METRO centra u Varaždinu.

Restorani Bedem i Mala Hiža dobili su Michelinovu preporuku, a restoran Zlatne Gorice dobio je Michelinovu oznaku Bib Gourmand.

U Michelinov vodič za 2020. godinu uvršteno je ukupno 70 restorana iz svih krajeva Hrvatske, čime je hrvatska gastro scena obogaćena sa sedam novih domaćih restorana koji nose Michelinovu preporuku.

– Iznimno nas raduje što su zavrijedili Michelinova priznanja i ponosni smo što nam suradnja s Michelinovim vodičem omogućuje da i na ovaj način budemo dio uspjeha vrhunskih hrvatskih restorana. U trenutnim okolnostima, kada su ugostitelji suočeni s izazovima u poslovanju, Michelinova priznanja mogu doprinijeti pozicioniranju hrvatskih restorana na gastronomskoj karti izvrsnosti – naglasio je  Denis Jelčić, direktor METRO centra u Varaždinu.

METRO je dugogodišnji partner Michelin vodiča, koji je međunarodna referenca za fine-dining i preporučuje više od 30.000 restorana u 30 zemalja. .

Popis svih hrvatskih restorana uvrštenih u Michelinov vodič za 2020. možete pogledati ovdje.

Izvor: emedjimurje.net.hr
Foto: emedjimurje.net.hr