Otvorenje klizališta u okviru Adventa u Čakovcu

U subotu, 26. studenoga 2022. godine, na Trgu Republike u 11:00 sati i službeno će biti otvoreno klizalište u okviru Adventa u Čakovcu.

Klizalište će prvi isprobati mališani, sudionici „Bijele čarolije“ koja od 10:00 sati kreće u čakovečkom Centru za kulturu, članovi Dječjeg Gradskog vijeća i Dječjeg foruma Grada Čakovca, a klizalište će, uz prisustvo gradonačelnice Grada Čakovca Ljerke Cividini i direktora Turističke zajednice grada Čakovca Filipa Horvata, otvoriti dječja gradonačelnica Nola Grošević sa sudionicima provođenja besplatne škole klizanja iz Udruge sportske rekreacije Urbani sportovi.

Spomenimo kako su Grad Čakovec i Turistička zajednica grada Čakovca za svu djecu, ali i ljubitelje klizanja, u subotu tijekom prvog dana Adventa u Čakovcu i ujedno prvog dana klizališta, omogućili besplatno klizanje sve do 16:00 sati.

Advent, ali i klizalište, svim građanima i gostima otvaraju svoja vrata 26. studenoga, a iako će Advent potrajati do Badnjaka, 24. prosinca, u klizanju će svi koji vole aktivnosti na ledu moći uživati do 8. siječnja 2023. godine, svaki dan od 10 do 21 sat. Za djecu je svaki radni dan od 10 do 12 sati organizirana besplatna škola klizanja, a Zajednica sportskih udruga Grada Čakovca održat će zimske sportske kampove koji će se provoditi nakon Božića, pa sve do 8. siječnja 2023. godine.