ČIPS – Čakovečka IT predavanja i susreti

ČIPS je IT konferencija koja se održava ovoga svibnja. Radi se više o čipovima, nego o čipsu, ali vjerujemo da će oboje biti zastupljeno 4. svibnja u Čakovcu, bar u tragovima. Svježi noviteti ipak su bolji od brze hrane, tako da će njihova količina biti (gotovo) neograničena.

Zašto Čakovec? Zato što je Čakovec na najboljem putu da u bližoj budućnosti postane pravi smart city. Svi sudionici imat će priliku jednog se dana hvaliti kako su među prvima podržali procvat razvitka tehnologije u srcu kontinentalne Hrvatske.

Čak i oni koji ne znaju razliku između IoT-a i IIoT-a razumjet će o čemu pričaju naši vrsni predavači, jer će tehnologija biti predstavljena u svakodnevnom okruženju i na primjerima konkretne primjene u različitim granama poduzetništva, upravljanja i obrazovanja.

Kroz ČIPS će vas hrabro voditi Saša Cvetojević, poduzetnik i investitor poznat po dobrom nosu za korisne inovacije, a dan započinjemo s pogledom u budućnost kroz izlaganja tri gradonačelnika (Čakovec, Ludbreg i Rijeka). Kako do tamo doći?

Pomoću otvaranja novih radnih mjesta u IT industriji. Uz to, pričat će se o primjeni IT-a u turizmu, a što se može napraviti na razini cijele županije objasnit će nam Tehnološko-inovacijski centar Međimurje.

Dovest ćemo i dokaze u obliku uspješnih poduzeća da je stvarno moguće uspjeti u ovoj industriji i u Lijepoj našoj, a kako naučiti sve potrebno za ovako perspektivna super cool zaposlenja ostavili smo za kraj konferencije.

Zagrizi za dobru priliku i pojavi se na ČIPS-u, a dotad prati sve novosti na webu i društvenim mrežama.