VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

Nagrađivana producentica Ashley Colburn snima film u Čakovcu

Ashley Colburn, američka video blogerica i producentica, dobitnica prestižne nagrade EMMY za najbolji dokumentarni turistički film, stigla je u Čakovec kako bi ga predstavila u filmu o najljepšim hrvatskim turističkim gradovima. Gradonačelnik Stjepan Kovač doveo je Colburn do svih čakovečkih najimpresivnijih kulturnih i prirodnih znamenitosti te joj prezentirao dio gastronomske ponude po kojoj je grad poznat.

„Izuzetna mi je čast što mogu ugostiti Ashley Colburn i što je od kontinentalnih destinacija, uz Zagreb, odabrala upravo Čakovec. Ovo je odlična prilika da Čakovec svijetu prezentiramo u najboljem mogućem svjetlu i tako dodatno potaknemo turizam u gradu. Imamo što pokazati i trebamo se ponositi našim ljepotama i tradicijom. Kao što smo na nedavnim Čakovečkim IT predavanjima i susretima ustvrdili, okretanje promociji putem novih tehnologija velika je prilika za sve hrvatske gradove, pa tako i za nas. Veselimo se svim posjetiteljima, i domaćim i inozemnim, i možemo im najaviti da ih ove godine očekuje još više događanja i najveće Porcijunkulovo dosada!“ – izjavio je gradonačelnik Kovač.

„Oduševljena sam Čakovcem. Cijela Hrvatska je predivna i želim da što više ljudi preko mog filma ima priliku vidjeti ove ljepote. Odlično se provodim, hrana je fantastična, šteta što još ne možemo filmom prenijeti mirise i okuse krajeva koje posjećujem. Preporučam i ljudima koji žive u ovim krajevima da ne uzimaju zdravo za gotovo sve ove divne stvari kojima su okruženi i bogatstvo kulture u kojem imaju prilike uživati, a na koje ponekad u užurbanoj svakodnevici zaborave – mnogi bi bili vrlo sretni da im se pruži prilika živjeti u Čakovcu.“ – izjavila je Ashley Colburn.