54. Međimurski fašnik u Čakovcu

Već više od pola stoljeća u gradu Čakovcu održava se Međimurski fašnik, turistička manifestacija koja promocijom tradicije našega kraja okuplja velik broj sudionika te predstavlja jedan od najvećih kulturno – tradicijskih događaja sjeverozapadne Hrvatske.

Nadolazeći 54. Međimurski fašnik održat će se 10. i 11. veljače 2018. godine. U subotu započinjemo dječjim fašnikom, najvećim u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, koji okuplja gotovo tisuću djece međimurskih dječjih vrtića i članova udruga. Kulminacija fašničkih događanja održat će se u nedjelju kada nas očekuje najveća povorka tradicijskih i svjetovnih maski iz Međimurja te maskiranih skupina iz raznih krajeva Hrvatske i iz inozemstva, a kao vrhunac slijedi suđenje fašniku, glavnom krivcu za sve naše dotadašnje nevolje i nedaće.

Ovim putem Vas pozivamo da budete dio fašničke priče u Čakovcu te Vas molimo da putem priložene prijavnice, pošaljete svoje prijave zaključno do 19. siječnja 2018. godine.

Prijavnice možete dostaviti putem pošte na adresu, Turistička zajednica grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, 40 000 Čakovec, putem faxa na broj +385 40 310 991, na adresu elektroničke pošte ksenija.zrna@cakovec.hr ili osobno u Turistički ured.

[gview file=”https://www.visitcakovec.com/wp-content/uploads/2017/12/Prijavnica.doc”]