VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

Putopisno predavanje Moj Camino “Stazom tišine”

Knjižnica “Nikola Zrinski” Čakovec poziva Vas na putopisno predavanje Moj Camino “Stazom tišine” Ljiljane Zubić koje će se održati u multimedijalnoj dvorani Knjižnice “Nikola Zrinski” u utorak 29. svibnja 2018. u 18.00 sati.

Ljiljana Zubić je Međimurka koja je nakon teške bolesti i različitih životnih nedaća u kolovozu 2017. odlučila propješačiti 675 km francuske rute Camino de Santiago. Moj Camino „Stazom tišine” predavanje je koje donosi impresivne fotografije krajolika, ljudi i naizgled nevažnih detalja na putovanju sjeverom Španjolske, isto tako donosi priče o susretima, novim prijateljstvima, hodočasničkim običajima, ….

Program je ostvaren u suradnji s Planinarskim društvom „Međimurje“ Čakovec. HPD „Međimurje“ je osnovano 1995. godine u Čakovcu. Društvo je osnovala grupica zaljubljenika u prirodu i planine zbog izražene potrebe urbanog čovjeka povratku prirodi i aktivnom i opuštajućem ispunjavanju slobodnog vremena. Od samog početka do danas se u našemu društvu okupljaju se planinari svih uzrasta.

Više o društvu na: http://www.hpd-medjimurje.hr/