POZIV ZA IZLAGAČE – Jesen u gradu Zrinskih 2018.

Međimurje svoju bogatu tradiciju nudi na svakom koraku, no uvijek ima mjesta za nove i zanimljive prigode. Turistička zajednica grada Čakovca već tradicionalno prepoznaje važnost okupljanja i prezentacije svega što Čakovec i Međimurje nude na jednom mjestu.

Stoga će se i ove godine u središtu Čakovca po četvrti puta održati manifestacija “Jesen u gradu Zrinskih” u razdoblju od 28. do 30. rujna 2018. godine.

Radi se o manifestaciji kojom se na simboličan način pozdravljamo od ljeta i pripremamo za jesen. Nakon što je Porcijunkulovo ovog ljeta opet srušilo sve dosadašnje rekorde, Čakovec neumorno nastavlja s promocijom. Cilj nam je, kao i dosadašnjih godina dovesti izlagače iz svih krajeva te na jednom mjestu objediniti eko proizvode, voće i povrće, rakije raznih okusa, med i proizvode od meda, vino i druga pića i delikatese. Ukratko, sve ono što simbolizira jesen.

Manifestacija će posjetitelje prezentacijom starih običaja s jesenskom tematikom podsjetiti kako su “živeli naši stari”. Stoga Vas pozivamo da prezentirate svoje proizvode te da zajedno obilježimo početak najugodnijeg godišnjeg doba koje donosi rapsodiju šarenila i boja prije zime.

Najam javne površine tijekom manifestacije je BESPLATAN.

Prijave se zaprimaju zaključno do 21. rujna 2018. godine na mail: boska.ban.vlahek@cakovec.hr ili poštom na adresu: Kralja Tomislava 1, Čakovec.

 

[gview file=”https://www.visitcakovec.com/wp-content/uploads/2018/08/PRIJAVNICA-JESEN-U-GRADU-ZRINSKIH-2018.doc”]

[gview file=”https://www.visitcakovec.com/wp-content/uploads/2018/08/Sporazum-Jesen-u-gradu-Zrinskih-2.doc”]

[gview file=”https://www.visitcakovec.com/wp-content/uploads/2018/08/SUGLASNOST-Jesen-u-gradu-Zrinskih-1.doc”]

[gview file=”https://www.visitcakovec.com/wp-content/uploads/2018/08/Zamolba-javna-površina.doc”]