POZIV ZA SUDJELOVANJE NA 5. FESTIVALU CVIJEĆA, JAGODA I TRADICIJE U ČAKOVCU

Festival cvijeća, jagoda i tradicije u Čakovcu održat će se od 24. do 26. svibnja 2019. godine kao dio manifestacije kojom će se obilježiti DANI GRADA ČAKOVCA.

Koncept Festivala osmišljen je s naglaskom na izložbu i prodaju cvijeća te drugog ukrasnog bilja, ali i kao predstavljanje raznih umjetničkih djela koja uključuju cvijeće. Osim cvjetnih boja, centar grada ispunit će i opojni mirisi jagoda iz svih krajeva Hrvatske, a s ciljem podizanja razine i prezentacije kulinarskih proizvoda i razvoja eno-gastro destinacije. Tijekom svih čakovečkih manifestacija već tradicionalno se njeguju običaji i kultura međimurskog kraja koji ni ove godine neće izostati zahvaljujući vrijednim rukama naših izlagača

Kulturnim, zabavnim i eno-gastro sadržajima manifestacija postaje turistički proizvod grada Čakovca i glavna izletnička ponuda u predsezoni kontinentalne Hrvatske.

Najam javne površine se NE NAPLAĆUJE za tematske određene izlagače, dok je cijena najma štanda Turističke zajednice grada Čakovca s pripadajućom kutijom za skladištenje 200,00 kuna za sve dane trajanja Festivala.

Sva potrebna dokumentacija se može podići u Turističkom uredu na adresi Kralja Tomislava 1, Čakovec, ili pak sa službenih stranica Turističke zajednice grada Čakovca, www.visitcakovec.com.

Ispunjena prijavnica može se dostaviti putem elektronske pošte na e-mail adresu: ksenija.zrna@cakovec.hr, faksom na broj 040/310-991, poslati poštom na adresu: Turistička zajednica grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, 40000 Čakovec, ili osobno u Turistički ured, zaključno s 12. svibnja 2019. godine.

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16 sati, te subotom od 8-13 sati na broj telefona 040/ 313-319.

Prijavnica .doc

Zamolba javna površina .doc

Suglasnost .doc

Sporazum o radnom vremenu .doc