VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

3FF festival alternative 2019.

Dvodnevni festival pozitivne energije, dobre glazbe, raznovrsnog programa te festival za djecu u organizaciji ekipe iz Klub Prostor – “CeZam” Čakovec + 3FF festival i ove godine očekuje Vas ispod zidina Starog grada!

Paralelno sa 3FF festivalom održava se i umjetnički Zrinski ART festival 2019.

6.9. PETAK
♫ Lost Lucid, BAKTERIJE, DEBELI PRECJEDNIK / FAT PREZIDENT, Krešo Bengalka

7.9.2019. SUBOTA
Jembrela, Porto Morto, Artan Lili, Kontradikshn

☆ BESPLATAN ULAZ
Budžet festivala je ograničen te se ulaznice ne naplaćuju.
Organizacijski dio odrađuje se volonterski te festival nema komercijalno značenje! Želja je da festival i glazba generiraju pozitivnu energiju, da potaknu ljude na razmišljanje, kreativnost, ujedine ih i inspiriraju na neki način.

“… od 2013. godine ekipa iz Centra za mlade i Udruga mladih “3FF” Čakovec organizirala je više od stotinu koncerata/slušaona/partya u klubu i šire. Ugostili smo izvođače iz cijele Europe čak i šire (SAD, Kanada, Australija) a od žanrova koji su zastupljeni mogli su se čuti stoner, punk, metal, rock, etno, regge, dub, psy trance, hardcore, crusst, ska punk, blues, eksperimentalna glazba itd.
Upoznali smo puno ekipe, slušali i svjedočili vrhunskim koncertima, stvorili nova poznanstva, zbližili smo alternativnu ekipu bez obzira na žanr glazbe, državljanstvo ili neku drugu nebitnu “etiketu” i misija nam je kretati se dalje u tom pravcu…”