VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

POZIV ZA IZLAGAČE – JESEN U GRADU ZRINSKIH 2019.

Međimurje svoju bogatu tradiciju nudi na svakom koraku, no uvijek ima mjesta za nove i zanimljive prigode. Turistička zajednica grada Čakovca već tradicionalno prepoznaje važnost okupljanja i prezentacije svega što Čakovec i Međimurje nude na jednom mjestu.

Stoga će se i ove godine u središtu Čakovca po peti puta održati manifestacija “Jesen u gradu Zrinskih” u razdoblju od 27.- 29. rujna 2019. godine.

Radi se o manifestaciji kojom se na simboličan način pozdravljamo od ljeta i pripremamo za jesen. Nakon 55. Porcijunkulovog ovog ljeta, Čakovec neumorno nastavlja s promocijom. Cilj nam je, kao i dosadašnjih godina dovesti izlagače iz svih krajeva te na jednom mjestu objediniti eko proizvode, voće i povrće, rakije raznih okusa, med i proizvode od meda, vino i druga pića i delikatese. Ukratko, sve ono što simbolizira jesen.

Manifestacija će posjetitelje prezentacijom starih običaja s jesenskom tematikom podsjetiti kako su “živeli naši stari”. Stoga Vas pozivamo da prezentirate svoje proizvode te da zajedno obilježimo početak najugodnijeg godišnjeg doba koje donosi rapsodiju šarenila i boja prije zime.

Najam javne površine tijekom manifestacije je BESPLATAN, dok je cijena najma štanda TZ grada Čakovca (s kutijom na zaključavanje) 200,00 kuna za sve dane trajanja manifestacije.

Prijave se zaprimaju zaključno do 20. rujna 2019. godine na mail: izlagaci@cakovec.hr ili poštom na adresu: Kralja Tomislava 1, Čakovec.

Za sva dodatna pitanja obratite se u Turistički ured na broj telefona: 040/313-319.

PRIJAVNICA….

ZAHTJEV ZA KORIŠTENJE JAVNE POVRŠINE…