VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

Poziv za dostavu programa u sklopu manifestacije “Advent u gradu Zrinskih 2019.”

Adventsko doba idealno je za malo sanjarenja, odmak od svakodnevice te uživanje s obitelji i prijateljima. Vrijeme došašća koje nas tijekom 4 tjedna vodi do Božića najsvečanije je doba godine, doba kad zaboravljamo nesuglasice, brige, sve ono negativno i ružno što život neminovno donosi sa sobom i kad nam život barem nakratko obasjava samo svjetlost, radost i mir. Doba kad vlada ljubav, kad se radujemo životu i slavimo ga, vrijeme iskrenih zagrljaja, toplog prijateljskog stiska ruke i svega onog zbog čega se čovjek naziva čovjekom i ove ćemo godine u našem gradu proslaviti zajedno uz još jedan “Advent u gradu Zrinskih”.

Pozivamo vas da se pridružite ovogodišnjoj blagdanskoj čaroliji te svojim prigodnim programima doprinesete stvaranju toplog Adventskog ugođaja u našem gradu.

Molimo Vas da svoje programe pošaljete na mail: tzg-cakovca@ck.t-com.hr najkasnije do 31.10.2019. kako bi ih uvrstili u službenu programsku knjižicu manifestacije.  

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju na broju telefona: 040/313-319 ili osobno u uredovno vrijeme Turističkog ureda na adresi Kralja Tomislava 1, Čakovec.  

Otvorimo srca za neponovljivo iskustvo zajedništva, koje će nam zasigurno, i ove godine pružiti “Advent u gradu Zrinskih”!