VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

Poziv za zakup štandova i prostora za prigodnu prodaju na Adventu u gradu Zrinskih 2019.

Ove će se godine manifestacija “Advent u gradu Zrinskih” održati u razdoblju od 30. studenog do 24. prosinca 2019.

Turistička zajednica grada Čakovca polako privodi kraju same pripreme, a onaj zadnji pečat manifestaciji dajete upravo Vi, vrijedni i dragi izlagači.

Advent je doba kad vlada ljubav, kad se radujemo životu i slavimo ga, vrijeme iskrenih zagrljaja, toplog prijateljskog stiska ruke i svega onog zbog čega se čovjek naziva čovjekom. Doba je to kad se sjećamo djetinjstva, mirisa božićnih kolača i obiteljskih okupljanja. Ako tu sreću želite istinski proživjeti, “Advent u gradu Zrinskih” pravo je mjesto za vas.

Pozivamo Vas da rezervirate svoje mjesto na manifestaciji te Vas molimo da se što prije prijavite za sudjelovanje putem prijavnice koja se nalazi u privitku ovog Poziva, najkasnije do 17. studenog 2019. godine. Prijavnicu nam možete dostaviti putem pošte na adresu: Turistička zajednica grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, 40 000 Čakovec, ili putem elektroničke pošte na izlagaci@cakovec.hr, a možete je i osobno donijeti u Turistički ured grada Čakovca.

NAPOMENA: Cijena najma štanda iznosi 500,00 kuna za razdoblje od 30.11.-24.12., izlaže se samo vikendima (petak-subota-nedjelja). Najam javne površine određuje se sukladno Cjeniku TZ grada Čakovca, zasebno za svaku kategoriju djelatnosti.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju!

Adventska bajka može početi!