Već drugu godinu zaredom Forestland je kandidat za najbolji domaći festival, festival domaćeg promotora Ambasador! Dobitnik nagrade za najbolji EDM festival 2016. ponovo je kandidiran i 19.3. će vaši glasovi i struka odlučiti hoće li biti i dobitnik ove prestižne nagrade „Ambadasador“ hrvatske klubske scene i portala Klubskascena.hr!

Svoj glas za Forestland možete dati ovdje: http://www.ambasador.hr/…/63-najbolji-festival-domaceg-prom…

Makedonski superstar Kiril Djaikovski stiže na Forestland!

Kiril Djaikovski predvodi ovogodišnji line-up Forestlanda! Makedonski umjetnik, poznat je po svojim energetičnim nastupima kao i po šarolikoj ekipi koja s njim nastupa. Osnivač balkan beat stila, Djaikovski je na sceni prisutan dva puna desetljeća i kao takav jedan je od najcjenjenijih i važnijih umjetnika regije.

Uz Kirila Djaikovskog nastupat će i njegovi glazbeni prijatelji, David Lion (reper / pjevač), TK Wonder (pjevačica), MC Wasp kao i violinisti Vladimir Krstev i trubač Draganco Mladenovski.

Kiril Djaikovski nije jedino veliko ime, iz Njemačke na Forestland i u Hrvatsku stiže Moguai i to nakon punih 6 godina od posljednjeg nastupa. Jedan je od inovativnijih i traženijih DJ-a svoje generacije, a tijekom svoje karijere uspješno balansira nastupe i rad u studijima. Od izdanja apsolutno prednjače trake u kolaboracijama s Dmitri Vegasom & Like Mike (Mammoth), Zonderlingom (Lee), Oliverom Heldensom (Cucumba), kao i legendama njemačke scene Westbam, ali i Fatboy Slim i mnogim drugim izvođačima. Uz nastupe na festivalima poput Tomorrowlanda, Parookavillea, Forestland je za Moguaia jedan novi izazov i jedva čekamo da čujemo njegov set!

Mark Sixma možda je i jedan od popularnijih izvođača koji se uvijek voli vratiti u Međimurje i za kojeg znamo da će „zapaliti“ atmosferu u „šumici“. Nakon što je bio headliner 2018. na Forestlandu Sixma se vratio na uspješni koncept „Forestland Eexclusive“ u klubu Podroom, a 2020. će imati ljeto iz snova. Na Forestland će doći nakon nastupa na rumunjskom Untold festivalu, Parookavilleu, a iz „šumice“ ide direktno na nizozemski Tomorrowland.

Ulaznice potražite na www.ticket2go.hr po samo 80kn do 1.3., a potom cijena ide na festivalskih 100 kuna za dva dana Forestlanda!