VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

#CroatiaLongDistanceLove

Hrvatska turistička zajednica kreirala novi komunikacijski koncept pod oznakom #CroatiaLongDistanceLove s porukom „Welcome Croatia to your home“ koji je osmišljen za komunikaciju s višemilijunskim pratiteljima na društvenim mrežama te online platformama. Koncept je osmišljen s ciljem „dovođenja“ Hrvatske u domove ljubitelja putovanja diljem svijeta, kako onih koji su već posjetili našu zemlju, tako i onih koji će to tek učiniti.

Za potrebe komunikacije kreirana je i posebna pod stranica na www.croatia.hr koja u vidu atraktivnih video materijala, prekrasnih fotografija i zanimljivih informacija sadrži ono najbolje od hrvatske turističke ponude, kako bi turisti, ali i domaći gosti, na jednom mjestu, iz svojih domova imali uvid u sve ljepote Hrvatske.

Stranica je prevedena na 15 jezičnih varijanti.

Engleska verzija:
https://croatia.hr/en-GB/travel-info/welcome-croatia-to-your-home-croatia-long-distance-love

Pozivamo vas da posjetite stranicu te da uz svoje objave na društvenim mrežama koristite hashtag #CroatiaLongDistanceLove kako bi ovu poruku vidjelo što više ljudi diljem svijeta te pokazali kako je Hrvatska i u ovo vrijeme od njih udaljena “samo jednim klikom”.