VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

SCHEIER: Poziv na ONLINE program “Prostor ni ja”

ROK PRIJAVE: 27.04.2020.

Unatoč tome što su se okolnosti rada za kulturne događaje promijenile, program projekta Nove prakse pronašao je novu adresu za realizaciju, a to je u digitalnoj sferi na web stranici https://scheier.hr/. Iako i dalje preferiraju program i druženja u fizičkom vremenu i prostoru, nastavljanjem programa omogućuju kontinuitet kulturnih zbivanja, a povrh svega razvijaju jedan od dominantnih oblika prezentacije i komunikacije. 

U skladu s izazovima s kojima se ovih dana svi susrećemo pozivaju vas na prvi online program – radionicu i izvedbu “Prostor ni ja” u organizaciji  Koraljke Begović, Matije Kralja i Nastasje Štefanić. Program koji se upravo bavi umjetnošću pokreta i prostorom u kojem se ostvaruje.

POZIVNICA - Prostor ni ja.jpg

Program se dijeli na tri različita događaja, na kojima možete sudjelovati sukladno interesu i vremenu. 

Radionica će se organizirati online 2., 5. i 9. svibnja 2020., a izvedba će biti dostupna za vrijeme trajanja radionice putem naknadno objavljenog linka od 6. do 9. svibnja.

Radionica je namijenjena za sve zainteresirane i starije od 16 godina te je obavezna prijava za sudjelovanje (OVDJE) zaključno do 27. travnja 2020. u 23:59 sati. 

Izvedba “Prostor ni ja” kao i radionica predstavit će se prethodno u sklopu javnog razgovora koji će biti organizirani 30. travnja u 17:00 sati, također putem online poziva.

Svi linkovi će biti dostupni na online kanalima zgrade Scheier na dan provedbe, tako da pratite Facebook ili web stranicu https://scheier.hr/.

Dodatne informacije o programu i javnome razgovoru možete preuzeti na linku (OVDJE) te u priloženoj najavi i brošuri.