UPOZNAJ DOMAĆE PROIZVOĐAČE – OPG KRNJAK MIRAN IZ BELICE

Mini sirana obitelji Krnjak nalazi se u Belici, svi proizvodi iz njihove sirane bazirani su na čistom, prirodnom mlijeku, bez ikakvih dodataka i bez konzervansa, što takvu proizvodnju mliječnih prerađevina stavlja daleko iznad bilo kakve industrijske proizvodnje mliječnih prerađevina. Hranidba krava bazira se na prirodnim sastojcima kao što je sijeno, trava, kukurz, ječam i zob.

Da bi svojim korisnicima mogli omogućiti najbolje od mlijeka, supružnici Miran i Ines Krnjak svoje znanje dodatno su usavršavali na seminarima u Pazinu, koje se održavalo s ciljem stjecanja potrebnog znanja u prerađivanju mlijeka, gdje su kako kažu, stekli ogromno iskustvo i gdje su svoja dosadašnja iskustva mogli podijeliti sa drugima prerađivačima mlijeka iz Hrvatske i regije. Posebno se mora istaknuti kušaona proizvoda, koja se nalazi u sklopu pogona, mjesto izuzetne skladnosti interijera u kojem se održavaju kušanja njihovih najboljih proizvoda uz degustaciju poznatih predikatnih vina koja se najbolje sljubljuju s njihovim proizvodima.

U ponudi imaju svježi sir, kuhani sir, tvrdi sir, polutvrdi sir, sir sa bučinim koščicama, dimljeni sir, slatki sir, vrhnje te jogurt. Sve njihove proizvode možete kupiti ili kušati u Sirani obitelji Krnjak koja se nalazi u Belici, Kralja Tomislava 10, uz glavnu prometnicu radnim danom od 8.00 do 16.00 sati i subotom od 8.00 do 13.00 sati.

Kontakt: +385 98 187 50596
E-mail: miran.krnjak@gmail.com