VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

UPOZNAJ DOMAĆE PROIZVOĐAČE – FANTASY FACTORY IZ MURSKOG SREDIŠĆA

Fantasy factory iz Murskog Središća zna da su male stvari u životu jako bitne i upravo oni vam omogućuju da crteži mališana ožive i oduševe vaše najmilije personaliziranim poklonom. Ima tu svega – od čarobnih šuma, strašnih zombija i čudovišta, do viteza tame i dinosaura, slatkih princeza i sretnih crteža obitelji.

Oživljene radove tiskaju na kvalitetan foto papir, šalice, torbe majice, pregače, magic jastuke i druge uporabne predmete te ih dostavljaju na vrata. Također u ponudi imaju suvenire grada Čakovca u izvedbi njihovih vlastitih grafika i ilustracija koje su otisnute na šalicama, privjescima i magnetićima.

U Frankopanskoj ulici 18, u Murskom Središću otvorili su suvenirnicu “Sabrie gift shop”. Jedan od razloga za otvaranje poslovnice je to što su htjeli direktni kontakt s kupcima kako bi mogli prepoznati sve potrebe i želje njihovih kupaca. U suvenirnici su pripremili velik izbor poklona za sve prigode.

Zavirite u radove ove male tvornice mašte na internetskoj adresi fantasyfactory.eu ili na facebook stranici fantasyfactory.eu – unikatni pokloni.

Kontakt: +385 97 752 5523
E-mail: info@fantasyfactory.eu