UPOZNAJ DOMAĆE PROIZVOĐAČE – SOMNIANT

Somniant je novootvoreni obrt za web & grafički dizajn te izradu ručno rađenih hvatača snova.

Vlasnica obrta je nakon obrazovanja odlučila ostati u Hrvatskoj spojivši ljubav prema struci i izradi ručnih radova. Glavna djelatnost obrta Somniant je izrada modernih web stranica prilagođenih potrebama Vašeg poslovanja, u skladu s željama klijenata. Uz izrađenu web stranicu dobivate i održavanje, profesionalne fotografije i ikone za Vašu web stranicu te osnovnu SEO optimizaciju.

Ako su Vam potrebne usluge grafičkog dizajna: dizajn logotipa, posjetnica, brošura, plakata, bannera, naljepnica, oglasa, i sl. – Somniant je pravi izbor za Vaše poslovanje! Svakoj narudžbi pristupa se individualno, u skladu s željama, potrebama i zahtjevima klijenata. Somniant može realizirati i ostvariti svaku zamisao klijenta.

Dreamcatcheri (hvatači snova – snovolovke) su velika ljubav vlasnice koja ima višegodišnje iskustvo izrade istih. Legenda kaže da snovolovka postavljena blizu kreveta hvata snove koji prolaze. Dobri snovi znaju put, provlače se kroz rupu na sredini mreže i spuštaju se po mekanom perju. Loši snovi pak, ne znajući put, ostaju zapetljani u mreži i ispare ujutro na dodir prvih sunčevih zraka.

Snovolovka kao ukras za zid uključuje klasični hvatač, hvatač u obliku mjeseca, sove, mačke i drugih životinja, jednoroga, hvatač sa ručno heklanom mrežom (vlasnica također hekla i štrika!) i mnoge druge oblike i vrste. Snovolovka ne treba nužno biti postavljena iznad kreveta: može se nositi kao narukvica, ogrlica, prsten, naušnice ili privjesak za auto/ključeve/torbu ili ogrlicu kućnog ljubimca! Somniant također u svom širokom asortimanu nudi dreamcatcher bookmark za knjigoljupce i DIY kit kutiju s uputama i materijalima za kreativne duše koje se žele okušati u izradi vlastite snovolovke!

Snovolovka u bilo kojem obliku je idealan unikatni poklon za osobu do koje vam je stalo, a možete pronaći ponešto baš za svakoga! Svaka snovolovka je ručni rad, unikatna i jedinstvena – rađena po narudžbi prema željama klijenta, s puno ljubavi.

Radove pogledajte na: www.facebook.com/somniant ili na web adresi www.somniant.hr

Kontakt mail: info@somniant.hr