VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

Poziv za sudjelovanje na 7. Festival cvijeća, jagoda i tradicije u Čakovcu

Poštovani i dragi izlagači, naši vjerni prijatelji…

konačno su mjere malo popustile. Danas smo i službeno dobili suglasnost od Stožera civilne zaštite za organiziranje i održavanje Festivala cvijeća, jagoda i tradicije.

I eto, opet se možemo družiti u našem lijepom gradu.

Naravno, svi smo se DUŽNI PRIDRŽAVATI SVIH PROPISANIH MJERA U CILJU SPRJEČAVANJA ŠIRENJA VIRUSA COVID-19 PREMA PREPORUKAMA HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO!

“Festival cvijeća, jagoda i tradicije u Čakovcu” održat će se od 29. do 31. svibnja 2020. (petak, subota i nedjelja).

Koncept festivala osmišljen je s naglaskom na izložbu i prodaju cvijeća te drugog ukrasnog bilja, ali i kao predstavljanje raznih umjetničkih djela koja uključuju cvijeće. Osim cvjetnih boja, centar grada ispunit će i opojni mirisi jagoda iz svih krajeva Hrvatske, a s ciljem podizanja razine i prezentacije kulinarskih proizvoda i razvoja eno-gastro destinacije. Tijekom svih čakovečkih manifestacija već tradicionalno se njeguju običaji i kultura međimurskog kraja koji ni ove godine neće izostati zahvaljujući vrijednim rukama naših izlagača.

Najam javne površine je BESPLATAN za tematski određene izlagače, dok je cijena najma štanda TZ grada Čakovca s pripadajućom kutijom za skladištenje na zaključavanje 200,00 kuna za sve dane trajanja festivala.

Ispunjenu i ovjerenu PRIJAVNICU možete dostaviti putem elektronske pošte na e-mail adresu: ksenija.zrna@cakovec.hr, faksom na broj 040/310-991,  ili osobno u Turistički ured.

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju svakim radnim danom od 7 do 15 sati na broj telefona 040/313-319.

NAPOMENA:

IZLAGAČI I POSJETITELJI SU SE DUŽNI PRIDRŽAVATI SVIH PROPISANIH MJERA U CILJU SPRJEČAVANJA ŠIRENJA VIRUSA COVID-19 PREMA PREPORUKAMA HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO!

Vidimo se u Čakovcu!