VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

Čakovec 7.7. Summer Garden Mingle by Women in Adria

Nakon izuzetno uspješnog ljetnog partya prošle godine u Zagrebu, nastavlja se party i u drugim gradovima uz još bolji program.

Pridružite se zabavi sezone u okruženju prirode u Čakovcu. Družite se u raskošnom vrtu Ksenije Vrbanić i njezine firme Xenia Design.

Pripremljen vam je bogati program uz catering, pića, zanimljivu ponudu brojnih brandova te opušteni networking i uživanje.

Očekuje vas vrhunska glazba, službeni fotograf i tombola! Svaka uzvanica dobit će i bogati goodie bag partnera i sponzora.

Budite u društvu poduzetnica i ambicioznih poslovnih žena, opustite se i zabavite u neformalnom okruženju u ljetnom stilu.

Za članice “Women in Adria” event je besplatan, a svi ostali mogu platiti ulaznicu po simboličnoj LAST MINUTE cijeni od 60 kn (PDV uključen).

UKLJUČENO:

  • hrana i piće tijekom cijele večeri
  • bogati goodie bag
  • službeni fotograf
  • sudjelovanje u tomboli (možete i sami dati vlastite proizvode/usluge za tombolu te se tako promovirati)
  • sve ostalo po programu

DATUM I LOKACIJA: Ksajpa ul. 2A, 40000, Šenkovec od 19h (Xenia Design)

Obavezna je prijava putem obrasca na linku (na mail će vam stići podaci ako uplaćujete za event).

Ukoliko želite doći, ali nemate pratnju – ne brinite. Pobrinuti će se da se ugodno osjećate i maksimalno iskoristite večer.

Pridržavamo se svih epidemioloških mjera. Ukoliko pripadate rizičnim skupinama ili se ne osjećate dobro, molimo da ne dolazite.

Sve dodatne informacije dostupne su na maja@womeninadria.com ili na 091 6128 200.