VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

ATLETSKI KLUB MEĐIMURJE DOMAĆIN DRŽAVNOG PRVENSTVA

POJEDINAČNO PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE JUNIORKE I JUNIORE 
4.i 5.7.2020. – 17.00 h

POJEDINAČNO PRVENSTVO HRVATSKE NA  10000 M, ZA JUNIORKE I JUNIORE SENIORKE I SENIORE 
4.7.2020. – 20.30 h

PRIJAVLJENO 400 ATLETIČARKI I ATLETIČARA IZ 40 KLUBOVA

AK Međimurje je ovog vikenda, u subotu i nedjelju 4.i 5.7. domaćin državnog Pojedinačnog prvenstva za mlađe juniorke i juniore, na kojem će nastupiti preko 400 najboljih atletičarki i atletičara u toj kategoriji iz 40 atletskih klubova, a uz atletičare u pratnji će biti i svi najbolji treneri Hrvatske. Osim toga, prvog dana u subotu, nakon mlađih juniora na scenu će izaći pod reflektorima i najbolji trkači Hrvatske na 10000 m (juniorke i juniori, seniorke i seniori) koji su se ovom natjecanju priključili zbog situacije s korona virusom.

Ovo dvodnevno natjecanje je prvo državno prvenstvo u Čakovcu nakon što se završila sanacija atletske staze, pa će to ujedno biti prilika da se prije samog početka natjecanja na svečanom otvorenju s ponosom predstave novouređena borilišta natjecateljima ali i cijeloj hrvatskoj atletskoj javnosti. Otvorenju će nazočiti gradonačelnik Stjepan Kovač i , predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Ivan Veštić najzaslužniji što ćemo u Čakovcu ponovo moći gledati najbolje hrvatske atletičare na novouređenim borilištima. Domaćin natjecanja AK Međimurje imati će i svoje predstavnike, koji bez obzira na vrlo jaku konkurenciju imaju dobre izglede za osvajanje odličja. 

1.FEJS SLIKA.jpg

Natjecanje započinje oba dana od 17.00 sati, a svečano otvorenje prvi dan u 16.30.Ulaz na tribine je slobodan, a zbog pandemije koja još uvijek traje potrebno se pridržavati higijenskih mjera i distance. Suditi će suci Zbora atletskih sudaca Međimurja, a u pomoć stižu i Varaždinski suci.

Startna lista: http://www.has.hr/images/stories/HAS/servisi/raspisi20/20200704_Cakovec_PH_ml_juniori_10000m_sl.pdf