VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

ONLINE Radionica suvremenog kazališta

Online Radionica suvremenog kazališta pod vodstvom glumice, producentice, kazališne redateljice i pedagoginje Senke Bulić održati će se u petak, 18. rujna 2020. s početkom u 18.00 sati.

Uz upoznavanje s različitim formama suvremene umjetnosti na ovoj radionici polaznici će imati priliku razvijati glumačke vještine, sposobnost samoizražavanja i kritičkog mišljenja te naučiti kako se izraživati putem kreativnog procesa.

POZIVNICA - Suvremeno kazaliste-20.jpg

Radionica će se odvijati putem Zoom platforme uz prethodne tehničke upute i materijale za rad, a namijenjena je za sve zainteresirane (16+) bez obzira na kazališno iskustvo i znanje. Radionica je besplatna, ali je broj polaznika radionice ograničen. Prijave su otvorene putem prijavnice do 15. rujna u 23:59 sati, kojoj se može pristupiti OVDJE

Sa suvremenim kazalištem, radom Senke Bulić svi zainteresirani moći će se bolje upoznati i 10. rujna, u 17.00 sati na online Javnom razgovoru o suvremenom kazalištu sa Senkom Bulić na kojem će biti riječi i o konceptu ove zanimljive radionice. Razgovor će ići uživo na Scheier Facebook Live Streamu, a više o tome možete pročitati OVDJE.