SAJAM JESEN I KESTENI, 16. – 18.10.2020.

Međimurje svoju bogatu tradiciju nudi na svakom koraku, no uvijek ima mjesta za nove i zanimljive prigode. Turistička zajednica grada Čakovca, u vremenu od 16. do 18. listopada, organizira sajam “Jesen i kesteni”.

Radi se o sajmu na kojem će vrijedni izlagači prezentirati svoje jesenske proizvode te će na jednom mjestu objediniti eko proizvode, voće i povrće, rakije raznih okusa, med i proizvode od meda, vino i druga pića i delikatese,  a sam sajam će biti obogaćen mirisom pečenih kestena.

Kada se miris pečenih kestena širi gradom znamo da je stigla prava jesen.

Posjetite sajam “Jesen i kesteni” i pogledajte svu raskoš najšarenijeg godišnjeg doba! Potražite omiljeni domaći proizvod, podržite domaće izlagače te uživajte u mirisu i okusu jesenskih delicija.

“Jesen i kesteni” provodit će se uz pridržavanje svih propisanih mjera sprečavanja širenja COVID-19 virusa, kao i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Pokažimo da smo odgovorni i da ćemo i ubuduće moći organizirati programe i manifestacije u našem lijepom gradu.

U slučaju da se promjeni epidemiološka situacija i dođe do uvođenja strožih mjera vezanih uz javna okupljanja, sve potrebne informacije biti će objavljene na našim stranicama.

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Međimurskoj županiji odlučili smo da podjelu kestena, koju smo planirali za subotu, 17.10., nećemo održati.