VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

Poziv za izlagače – Advent u gradu Zrinskih 2020.

Ove će se godine manifestacija “Advent u gradu Zrinskih” održati u razdoblju od 28. studenog do 24. prosinca 2020.

Turistička zajednica grada Čakovca polako privodi kraju same pripreme, a onaj zadnji pečat manifestaciji dajete upravo Vi, vrijedni i dragi izlagači. 

Advent je doba kad vlada ljubav, kad se radujemo životu i slavimo ga, doba je to kad se sjećamo djetinjstva, mirisa božićnih kolača i obiteljskih okupljanja. Ako tu sreću želite istinski proživjeti, “Advent u gradu Zrinskih” pravo je mjesto za vas. 

Pozivamo Vas da rezervirate svoje mjesto na manifestaciji te Vas molimo da se što prije prijavite za sudjelovanje putem prijavnice koja se nalazi u privitku ovog Poziva, najkasnije do 24. studenog 2020. godine.  Prijavnicu nam možete dostaviti putem pošte na adresu: Turistička zajednica grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, 40 000 Čakovec, ili putem elektroničke pošte na izlagaci@cakovec.hr, a možete je i osobno donijeti u Turistički ured grada Čakovca.

NAPOMENA:  Cijena najma štanda iznosi 500,00 kuna za razdoblje od 28.11.-24.12., izlaže se samo vikendima (petak-subota-nedjelja), dok je najam javne površine za tematske izlagače besplatan (ne treba biljeg).

“Advent u gradu Zrinskih” provodit će se uz pridržavanje svih propisanih mjera sprečavanja širenja COVID-19 virusa, kao i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju!

Adventska bajka može početi!