VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

IZBOR NAJ MASKE

Dragi prijatelji,

godina za nama donijela nam je nova pravila. Maske koje nose samo zaljubljenici u fašnik, maškare, karneval, maskenbal, poklade … postale su nam svakodnevica.

Kako bi održali veseli fašnički duh u našem gradu, pozivamo vas da se maskirate, budete bar na trenutak ono što želite ili ne želite biti, potaknite maštu i kreativnost u sebi, maskirajte se u vama najdraži lik, opustite se i dobro zabavite.

Pritom svoje maske i kostime fotografirajte te ih pošaljite, s vašim imenom i prezimenom, na našu e-mail adresu tzg-cakovca@ck.t-com.hr  najkasnije do 15. veljače 2021. godine.

Fotografije prijavljenih maski objaviti ćemo na Facebook i internet stranici Turističke zajednice grada Čakovca, a naj maske nagraditi ćemo bogatim poklon paketima. Tražimo najljepšu malu masku, najstrašniju masku, najbolju obiteljsku masku, najkreativniju masku i najsmješniju masku.

Kako svaki fašnik u Čakovcu završava podjelom nagrada i mi ćemo, u utorak 16. veljače, objaviti pobjednike u svim kategorijama. Maskirajte se, plešite, pjevajte, zabavljajte se u sigurnom okruženju, razveselite nas vašim maskama.

Stoga osmislite svoju naj masku i pridružite nam se u obilježavanju ovogodišnjeg “novo normalnog” Međimurskog fašnika u Čakovcu.