BESPLATAN RAZGLED GRADA ČAKOVCA UZ MEĐUNARODNI DAN TURISTIČKIH VODIČA

Međunarodni dan turističkih vodiča, od 1990. godine, na inicijativu Svjetskog udruženja turističkih vodiča, obilježava se 21. veljače. Turistička zajednica grada Čakovca u suradnji s Udrugom turističkih vodiča “Međimurski vodiči”, poklanja zainteresiranim građanima besplatan razgled grada. Uz stručno i zanimljivo vođenje naših vodiča pobliže ćete upoznati zanimljivosti iz prošlosti, priče i legende Čakovca.

Besplatan razgled grada organizira se u subotu, 20. veljače 2021. godine. Okupljanje zainteresiranih građana i posjetitelja je kod čakovečke “vure” u centru grada, a razgledi će započeti u 10.00 i 11.00 sati. Zbog epidemioloških mjera broj sudionika po grupi je ograničen.

U životu, a osobito u poslu, moramo biti ljubazni i susretljivi. Upravo je to odlika turističkih vodiča, koji zanimljivim pričama i crticama iz prošlosti i sadašnjosti, neumorno rade na promociji destinacije. Sa željom za puno, puno turističkih vođenja u ovoj godini, svim vodičima čestitamo Međunarodni dan turističkih vodiča.

Kontakt broj za više informacija: 040 313 319, Turistička zajednica grada Čakovca.