VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

BESPLATAN RAZGLED GRADA ČAKOVCA UZ MEĐUNARODNI DAN TURISTIČKIH VODIČA

Međunarodni dan turističkih vodiča, od 1990. godine, na inicijativu Svjetskog udruženja turističkih vodiča, obilježava se 21. veljače. Turistička zajednica grada Čakovca u suradnji s Udrugom turističkih vodiča “Međimurski vodiči”, poklanja zainteresiranim građanima besplatan razgled grada. Uz stručno i zanimljivo vođenje naših vodiča pobliže ćete upoznati zanimljivosti iz prošlosti, priče i legende Čakovca.

Besplatan razgled grada organizira se u subotu, 20. veljače 2021. godine. Okupljanje zainteresiranih građana i posjetitelja je kod čakovečke “vure” u centru grada, a razgledi će započeti u 10.00 i 11.00 sati. Zbog epidemioloških mjera broj sudionika po grupi je ograničen.

U životu, a osobito u poslu, moramo biti ljubazni i susretljivi. Upravo je to odlika turističkih vodiča, koji zanimljivim pričama i crticama iz prošlosti i sadašnjosti, neumorno rade na promociji destinacije. Sa željom za puno, puno turističkih vođenja u ovoj godini, svim vodičima čestitamo Međunarodni dan turističkih vodiča.

Kontakt broj za više informacija: 040 313 319, Turistička zajednica grada Čakovca.