POZIV ZA DOSTAVU PROGRAMA “PORCIJUNKULOVO 2021.”

Turistička zajednica grada Čakovca u pripremama je za ovogodišnje “Porcijunkulovo”, koje će se održati u vremenu od 29. srpnja do 2. kolovoza 2021. godine. 

“Porcijunkulovo” je tradicionalna kulturno – turistička manifestacija koja ove godine obilježava 57. godinu održavanja. Manifestacija kvalitativno i sadržajno raste iz godine u godinu i svojom raznolikošću privlači veliki broj posjetitelja. U 5 dana održavanja, manifestacija objedinjuje najbolje od svega što Međimurje nudi i penje se na visoko mjesto u turističkoj ponudi kontinentalne Hrvatske.

Na tome tragu, Turistička zajednica grada Čakovca poziva sve zainteresirane udruge, klubove, umjetnike te ulične svirače, čije se aktivnosti uklapaju u koncept manifestacije, da prijedlog programa, uz kratak opis aktivnosti, dostave na mail tzg-cakovca@ck.t-com.hr ili ga dostave osobno u Turistički ured Turističke zajednice grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, Čakovec, najkasnije do 5. srpnja 2021. svakim radnim danom od 7.00  do 15.00 sati ili subotom od 8.00 do 12.00 sati.

Turistička zajednica grada Čakovca kao glavni organizator zadržava pravo odabira ponuda.