VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

POZIV ZA IZLAGAČE “PORCIJUNKULOVO 2021.”

Turistička zajednica grada Čakovca započinje s prijavama za ovogodišnje “Porcijunkulovo” koje će se održati od 30. srpnja do 2. kolovoza 2021. godine.

“Porcijunkulovo” je tradicionalna kulturno – turistička manifestacija, koja će ove godine obilježiti 57. godinu održavanja.

Manifestacija se svake godine tematski i obujmom širila, da bi danas stekla status najveće turističke manifestacije u županiji, koja privlači velik broj posjetitelja u Čakovec. Manifestacija objedinjuje najbolje od svega što Međimurje nudi.

Broj izlagačko – prodajnih prostora na manifestaciji je ograničen, a TZ grada Čakovca kao glavni organizator zadržava pravo odabira ponuda kao i određivanja mikrolokacije izlagačko – prodajnog mjesta. Organizator ima pravo ocijeniti da li ponuda odgovara svrsi manifestacije.

Stoga Vas pozivamo, ukoliko želite sudjelovati na manifestaciji, da ispunjenu Prijavnicu, ovjerene Uvjete za izlagače (uz Rješenje i slike izlagačkog prostora), kao i Zahtjev za javnu površinu, uz biljege od 55,00 kuna, pošaljete poštom na adresu:

Turistička zajednica grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, 40 000 Čakovec, ili je osobno donesete u Turistički ured svakim radnim danom od 7.00 do 15.00 sati najkasnije do 17. srpnja 2021. godine.

Molim Vas da na Zahtjev za korištenje javne površine upišete samo podatke o obrtu, opg-u, firmi i slično te ovjerite potpisom i štambiljom. Ostale podatke ćemo ispuniti u TZ.

Prijavu i natječajnu dokumentaciju te Zahtjev za korištenje javne površine šaljem Vam u prilogu, a moguće ih je preuzeti i osobno u Turističkom uredu, Kralja Tomislava 1, Čakovec.

Također Vas lijepo molimo da detaljno proučite Uvjete za izlagače i pridržavate se navedenih.

Molimo Vas da se obavezno pridržavate svih uputa i preporuka HZJZ vezano uz zaštitu od koronavirusa. To podrazumijeva korištenje maski u bliskom kontaktu s kupcima i sredstava za dezinfekciju te održavanje razmaka, na što Vas posebno molimo da upozoravate kupce.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju na broj telefona 040/313-319.

Veselimo se ponovnom susretu i zajedničkom druženju u odličnoj atmosferi koju nam donosi Porcijunkulovo!