VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

Veliko hvala svim sudionicima i posjetiteljima Porcijunkulova!

Veliko hvala svim sudionicima, čakovečke tradicionalne, 57. po redu manifestacije, koji su kroz protekla četiri dana omogućili još jedno nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje Čakovca.

Zahvaljujemo se izlagačima koji su pripremom, radom, ali i na društvenim mrežama, reklamirali ponudu i dobru zabavu na brojnim mjestima u gradu!

Hvala velika sponzorima koji su i ove godine omogućili da se održi Porcijunkulovo, unatoč izazovnoj situaciji!

Također posjetiteljima koji se svake godine vraćaju u naš lijepi grad, kao i građanima Čakovca i Međimurja koji su se pokazali kao iznimni domaćini!

Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji i održavanju visokog nivoa ove najveće kulturno turističke manifestacije u Međimurju: Gradu Čakovcu, Gradskom komunalnom poduzeću Čakom, Gradskom društvu Crvenog križa Čakovec, Policijskoj upravi Međimurskoj, Javnoj vatrogasnoj postrojbi Čakovec, Zavodu za hitnu medicinu i Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te zaštitarskoj i redarskoj službi.

Zahvaljujemo i medijima koji su neumorno pratili događanje i širili dobre čakovečke vibracije diljem zemlje i u inozemstvu!

U ime Turističke zajednice grada Čakovca veliko hvala baš svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovom tradicionalnom događanju vezanom uz čakovečko proštenje!

Pozdravljamo Vas do idućeg, 58. po redu Porcijunkulova!